Ezt a kenyeret Limarától tanultam én is mint sokan mások.Eleinte nem lett olyan mint amilyennek szerintem lennie kellett volna, de aztán már ment mint a karikacsapás!Limara köszönöm szépen:O)Van még mit alakítani rajta, de érzem minnél többször csinálom annál jobb. Alig várom hogy a barátaink eljöjjenek hozzánk, mert akkor tuti hogy házikenyérrel várom őket:o)
6 megjegyzés:
Ó, de szép! Nagyon-nagyon örülök!:)))
Köszi nagyon vártam a dicséretedre:O)
Szia nagyon tetszik a kenyered, ha elküldöd a receptet képekkel akkor kitenném az oldalra, és persze el is készíteném
Szia! Nagyon guszta a kenyered. Te,hogy csináltad?Miben sütötted? Kérjük a részleteket.. :)
kedves Tündi, a kenyerem egyetlen titka Limara receptje. Pontosan be kell tartani a receptjét, és útmutatásait az utolsó szóig jól ki van próbálva. Én római tálban sütöttem amit előtte jól beáztattam, a sütés vége előtt pedig levettem a tetejét hogy piruljon.Bevallom a római tálnál jobb a kacsasütő jénai de olyat nem bírtam akkoriban beszerezni.Aszkorbinsavat ami kell hozzá a ságvári gyógyszertárban találtam siófokon sehol.(?)Próbáld ki, mert nagyon jó!Sok sikert hozzá!
Köszi! Igazából nem a recept a problémám,hanem az edény.. Jénait kajtatok,de méretben túl kicsiket találok..Ha véletlen nagyra lelek,nincs teteje..:S Aszkorbint kaptam a kiliti patikában,ezzel nincs gond.. :)
Még egyszer köszi!
Megjegyzés küldése