2009. október 26., hétfő

Közeledik


a Karácsony. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint ez a kalandos kis játék amibe én is beneveztem!Izgatottan várom ki lesz akinek küldhetem az ajándékot!
Posted by Picasa

9 megjegyzés:

Lele írta...

Szia!

Ma olvastam e-maileim között,hogy Márta téged sorsolt ki páromnak.Most csak várok az ihlet csókjára sremélem idejében kész is leszek az ajándékkal.Üdv Lele

Fabrikák írta...

Ó szia!Nagyon örülök neked!Köszönöm hogy bejelentkeztél:O)

Lele írta...

Rég rágom magam:írjak-ne írjak,kérdezzelek.ne mérdezzelek;de mivel a fülem nem tudod leharapni--ez csak vicc!!!-- szóval:van olyan szín/kombináció ami nálad NO GO,amitöl "kiütést" kapnál;vagy valamilyen allergia,pl.gyapjúra?Ez vicc nélkül,mert ismeretlenül mégse szeretném egésszen elszúrni az anygyalozást.Üdv a messziböl.

Fabrikák írta...

Ne rágd magad, kedves vagy hogy ennyit gondolsz rám ott a messziben.Allergiám nincs gyapjúra -vajon miért kérdezed ezt .O)-minden színt szeretek kivéve a citromsárgát.üdv a városból ahol tavasz van

Lele írta...

Kérdéseim csupa kiváncsiságból fakadnak.(Hi!Hi!)Köszi a választ!

Lele írta...

Kedves Zsuzsi!
Irulva-pirulva be kell valljam,hogy kissé(nem eltúlozva)meg kések az ajándékommal.Emberi gyarlóság miatt nem lettem idöben kész.Mártának már jeleztem.Remélem nem neheztelsz rám majd erössen.Gondolom,legkésöbb, a bölcs három király majd meghozza ajándékomat.Ami késik,az nem múlik!Addig is kívánok kellemes és bensöséges karácsonyi ünnepeket.

Lele írta...

Elküldtem a csomagot.Remélem meg is érkezik.Ezernyi bocs mégegyszer.

Fabrikák írta...

Ne viccelj, előre is köszönöm és várakozom!

Lele írta...

Kedves Zsuzsi!
Örvendek,hogy megérkezett és még tetszik is.Megkérnélek szépen,küldesz majd a is képet,rájöttem,hogy én nagy sietségemben nem fotóztam le mindent,igy nekem csak a táskáról van képem.Köszi!