2010. január 19., kedd

Alakulunk


Annyira vártuk már, hogy a konyhánk kész legyen...hát tényleg úgy készül mint a Luca széke...még vissza vannak a finomítások , egy elmaradt szekrényke, a festéssel is van még dolog...világítás....de ez már most is olyan gyönyörű! Ugye?Áldott legyen János keze aki a festői szépségű Buzsákon az asztalosok gyöngye!Ilyen szép konyhám még sosem volt...és együtt terveztük és az én Uram is olyan jó ötletekkel állt elő, az én dolgom csak az összhang kitalálása volt. Na az sem kisebb feladat ugyebár.Persze egy konyhának nem szépnek hanem használhatónak kell lennie.És már használtam is, és sütöttem meg főztem jót is rosszat is..de közben mindig nagyon boldog voltam..mert nekem kellenek a szép dolgok!Kell, hogy harmónikus otthon vegyen körül, hogy a kedvelt tárgyaim ott legyenek mellettem szépen elhelyezve.Vessetek meg érte ...de nekem ez jelenti AZ otthont. Amit magunk alakítunk olyanná hogy kényelmesen meleg, barátságos legyen.Hogy akik betérnek hozzánk szívesen heveredjenek le a kanapéra, vegyék ölükbe a macskacicót, kedélyesen beszélgessenek a kisfiúnkkal, majd egyenek egy jót is persze.Örüljenek velünk hogyan alakul a kertünk....csodálkozzanak rá a bio fortélyainkra....és az én aranykezű uram mindent elsöprő recycling mániájára(amiért szintén imádom).
Egyszóval ÉLjÜNK.boldogan.
Posted by Picasa

7 megjegyzés:

Ledorka írta...

Jó munkához idő kell. :) Nagyon szép lett, tényleg!

Ágnes írta...

Nagyon meghitt,meleg!

3Gracia írta...

Amiket leírtál, én is írhattam volna, megegyezik az "otthon-képünk" ! Tulajdonképp az otthonod kialakítása is egy önkifejezési mód lehet, ha tényleg olyan tárgyakkal veszed körül magad, amikkel megmutathatod, hogy ez vagy TE!

trinity írta...

Nagyon barátságos, szép konyhád lesz!!! Ill. szerintem már van is:)))

Fabrikák írta...

Köszi Lányok!

Mónika írta...

Szia Zsuzsi!

Valahogy idekeveredtem az oldaladra, és itt is ragadtam!
Találtam pár közös dolgot kettőnkben.
:)

Tényleg csodaszép lett a konyhád. Szerintem a(szép, praktikus) konyha azért is fontos, mert mi NŐk időzünk benne a legtöbbet.

Én speciel szeretem, hogy rálátok a nappaliban történő "eseményekre" , nem érzem magam kirekesztve semmiből, ha a lányok játszanak...

Fabrikák írta...

Köszönöm a bókot!A lányaid gyönyörűek!Ahogy bekukkantottam hozzátok én is ott ragadtam ...hiába ilyen ez a virtuális világ...a virslis-tésztás ötlet zseniális!