2010. október 7., csütörtök

Házi kenyér


Ezt a kenyeret Limarától tanultam én is mint sokan mások.Eleinte nem lett olyan mint amilyennek szerintem lennie kellett volna, de aztán már ment mint a karikacsapás!Limara köszönöm szépen:O)Van még mit alakítani rajta, de érzem minnél többször csinálom annál jobb. Alig várom hogy a barátaink eljöjjenek hozzánk, mert akkor tuti hogy házikenyérrel várom őket:o)
Posted by Picasa

6 megjegyzés:

Limara írta...

Ó, de szép! Nagyon-nagyon örülök!:)))

Fabrikák írta...

Köszi nagyon vártam a dicséretedre:O)

Unknown írta...

Szia nagyon tetszik a kenyered, ha elküldöd a receptet képekkel akkor kitenném az oldalra, és persze el is készíteném

Tündi írta...

Szia! Nagyon guszta a kenyered. Te,hogy csináltad?Miben sütötted? Kérjük a részleteket.. :)

Fabrikák írta...

kedves Tündi, a kenyerem egyetlen titka Limara receptje. Pontosan be kell tartani a receptjét, és útmutatásait az utolsó szóig jól ki van próbálva. Én római tálban sütöttem amit előtte jól beáztattam, a sütés vége előtt pedig levettem a tetejét hogy piruljon.Bevallom a római tálnál jobb a kacsasütő jénai de olyat nem bírtam akkoriban beszerezni.Aszkorbinsavat ami kell hozzá a ságvári gyógyszertárban találtam siófokon sehol.(?)Próbáld ki, mert nagyon jó!Sok sikert hozzá!

Tündi írta...

Köszi! Igazából nem a recept a problémám,hanem az edény.. Jénait kajtatok,de méretben túl kicsiket találok..Ha véletlen nagyra lelek,nincs teteje..:S Aszkorbint kaptam a kiliti patikában,ezzel nincs gond.. :)
Még egyszer köszi!